Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Wij zeggen 'JA'

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten. "Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen ‘JA’ tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties."

Van Assema Grafimedia

Wij zetten hoog in en gaan voor perfectie. 
Het verschil zit hem in de details, zoals aandacht voor kleur, vormgeving, afwerking en het kiezen van de juiste materialen.

In 2011 namen Rob Gulinck en zijn vrouw Antoinette de Heemsteedsche drukkerij H. van Assema over. Zij bouwden de familiedrukkerij in Heemstede uit tot een full service grafisch productiebedrijf.

Gulinck: “Bij het 99-jarig bestaan hebben mijn vrouw en ik dit familiebedrijf overgenomen. De digitale wereld verandert snel in deze branche en daar moet je flexibel op inspelen. Dat doen we door te blijven investeren en door onze klanten werkelijk full service te bieden. Dankzij de inzet van ons team en het vertrouwen van onze klanten blijven we groeien.”

Totaalleverancier voor Druk- Print- en Signwerk op elk materiaal

“De afgelopen jaren hebben we nog drie drukkerijen aan Van Assema toegevoegd, ieder met hun eigen expertise. Het zijn Drukkerij van Lierop uit Hillegom, Nieuwenhuizen Zeefdruk & Sign uit Haarlem en Offsetkopie Pre-press & Print uit Hoofddorp. Samen met van Assema vormen zij de Unissant Grafische Groep. Zeef- en offsetdrukken, printing, signing en meer, we zijn totaalleverancier voor (reclame)uitingen op elk materiaal.”

Wij zeggen ‘JA’

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten.
“Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen ‘JA’ tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties.”

Ons motto: Samen werken, maakt samen sterker

 

top