Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Druk- Print- en Signspecialist, van ontwerp tot product. Voor wie?

In welk klantsegment u zich ook bevindt, voor onze inzet maakt dat niet uit. Communicatie, op welk materiaal dan ook, is een vak dat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft.

 

Startup of ZZP'er

Startup of ZZP'er

Hoe geeft u kleur aan uw zaak?

Zichtbaar en herkenbaar. 100% identieke uitstraling in alle uitingen, zoals het visitekaartje, flyers en uw auto. Wij helpen de starter en kleine ondernemer met het opbouwen van een goede naamsbekendheid.

Klein MKB

Klein MKB

Wie bewaakt de look and feel?

Wij verzorgen graag de marketing voor kleine MKB-bedrijven zonder marketingafdeling. Onze service levert naast kostenbesparing veel gemak op. Een telefoontje naar uw vaste aanspreekpunt en wij regelen iedere reclame-uiting voor u. Vanzelfsprekend in de eenduidige kleur(en) van uw huisstijl.

Groot MKB

Groot MKB

Wie is uw partner in kleur?

Ook voor grote MKB-bedrijven zijn onze diensten en services interessant. Wij lopen net een stapje harder voor onze klanten. Vanaf de zijlijn houden we uw voorraadbeheer in de gaten, letten op de correctheid van mailingen en zorgen ervoor dat uw huisstijl in al haar kleur(en) gehandhaafd blijft.

Professionals

Professionals

Digitaal drukwerk en CTP drukplaten?

Wij lopen voorop in digitaal drukwerk met onze HP Indigo digitale drukpersen en CTP drukplaatvervaardiging voor de professionele gebruiker.

Onze klanten zijn reclamebureaus, grafisch ontwerpers, collega drukkerijen en andere creatieven.

Rob Gulinck

directeur/eigenaar

Antoinette Gulinck-Guitoneau

officemanager

Jolanda Koren

relatiemanager

Harrie van Schie

ordermanager / plaat- & filmvervaardiging

René Icke

productieleider

Frido Geraards

pre-press

Paul Stokman

offsetdruk & afwerking

Danny Kunst

zeefdruk & signing

Brenda Vermeij

print & signing

Paul Koch

print & signing

Mark Poolstra

print & signing
Wij zeggen 'JA'

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten. "Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen 'JA' tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties."

Lees hoe we dat doen

Totaalleverancier voor drukwerk op elk materiaal

ZAKELIJK DRUKWERK

ZAKELIJK DRUKWERK

Commercieel drukwerk is belangrijk voor ieder bedrijf, groot of klein. Wij produceren kwaliteitsdrukwerk voor elk soort onderneming op elk gewenst materiaal. Wij leveren onderscheidend en professioneel drukwerk, waarmee u voor de dag kunt komen. Denk hierbij aan bv stationary, brochures, tijdschriften of boeken. Vanzelfsprekend doen wij dat met inachtneming van uw huisstijl.

FAMILIEDRUKWERK

FAMILIEDRUKWERK

De mooiste en belangrijkste momenten van het leven wilt u delen met uw vrienden, familie en relaties. Wij verzorgen uw familiedrukwerk letterlijk van de wieg tot het graf. Deel uw vreugde met een geboortekaartje, uw liefde met een huwelijkskaart of uw mijlpaal met een jubileumkaart. Kies een kaart uit de aantrekkelijke familiekaartencollectie van Belarto of Family Cards of laat ons uw ideeën uitwerken.

SIGNING

SIGNING

Signing is een visuele manier van communiceren, die essentieel is voor de promotie van uw bedrijf. Denk daarbij aan reclameborden, spandoeken, buitenborden en beach(vlaggen). Door creatief gebruik te maken van de mogelijkheden, bent u zichtbaar aanwezig op belangrijke evenementen of langs de lijn op het voetbal- of sportveld.

PRE-PRESS

PRE-PRESS

Offsetkopie is een vertrouwde naam in de grafische sector. Na meer dan 50 jaar zijn we leidend in Nederland in CTP-producties. Dagelijks leveren we volgens een beproefd concept belichte offsetplaten aan vele drukkerijen in heel Nederland. Heeft u behoefte aan films voor uw (zeef)drukwerk? Ook daarvoor is Offsetkopie het vertrouwde adres.

DIGITAAL DRUKWERK

DIGITAAL DRUKWERK

We lopen voorop in digitaal drukwerk met onze HP Indigo digitale drukpersen. We kennen strakke routines, zonder routineus te worden. Geen opdracht is hetzelfde, de oplossing is meestal maatwerk en altijd doordacht. We worden graag uitgedaagd. Vaak is de tijd krap, de vraag niet alledaags en het antwoord nog onbekend. Ons credo: eerst de oplossing, dan volgt de rest (bijna) vanzelf.

ZEEFDRUK

ZEEFDRUK

Zeefdruk is een doordruktechniek die op vrijwel ieder materiaal toepasbaar is, denk hierbij aan papier, glas, hout en stof. Ook voor moeilijk bedrukbare materialen zoals bepaalde kunststoffen, ronde glazen flessen of plastic dozen is zeefdruk bijzonder geschikt.

PRINTING

PRINTING

Printwerk is bij uitstek geschikt voor kleinere oplages of voor het personaliseren van drukwerk. Onze geavanceerde printers printen snel met een uitstekende kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn (programma)boekjes, magazines en promotiedrukwerk zoals flyers, folders en stickers.

OVERIG

OVERIG

De Unissant Grafische Groep staat voor: ontzorgen, kleur brengen en mensen verbinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Naast al onze genoemde diensten bieden wij nog tal van andere promotiemogelijkheden.

KOSHER BANKET

KOSHER BANKET

Ook benieuwd naar dit Kosher banket boek van A tot Z? Voor slechts € 24,95 incl. BTW (excl. verzendkosten), ontvangt u dit prachtige boek.

Een mooi extra aspect is dat de gehele opbrengst naar de stichting ALS gaat.

Een greep uit ons gemaakt werk

Presentatiemappen
Voorbeeld drukwerk
Presentatiemappen
Periodiek
Voorbeeld printing
Periodiek
Wijnkistjes
Voorbeeld overig
Wijnkistjes
Abri
Voorbeeld signing
Abri
Geboortekaartjes
Voorbeeld familiedrukwerk
Geboortekaartjes
Zeefdrukken
Voorbeeld zeefdrukken
Zeefdrukken
top