Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Wij zeggen 'JA'

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten. "Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen ‘JA’ tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties."

CTP Prepress Hoofddorp - CTP Prepress Haarlem

Pre-press

Computer to Plate (CTP)

Uw drukwerkopdracht is tijdgebonden en luistert nauw. U kunt zich geen vertraging of kwaliteitsverlies veroorloven. Wij weten dat. Daarom bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit drukplaten en een betrouwbare levering.

Belichten van CTP-drukplaten voor drukkerijen is voor ons dagelijkse kost. Honderden per dag maken we er, van de kleinste tot de grootste formaten, in verschillende diktes en volgens strenge specificaties. Onze processen zijn strak georganiseerd en voorzien van kwaliteitscontroles tijdens de gehele productie. Een geolied proces voor bewezen kwaliteit.

Wij beschikken over één van de grootste thermische CTP-belichters in Nederland en maken dagelijks honderden CTP-platen voor vele drukkerijen in Nederland. Onze Kodak Magnus VLF 6383 en de Kodak Magnus 400 belichten platen vanaf het allerkleinste formaat tot en met het grote formaat van 1.600 x 2.083 mm. Ook de dikte van deze CTP-drukplaat is variabel. We kunnen u CTP-platen leveren op 0,15 mm., 0,30 mm. en 0,40 mm. dikte.

Wij maken uitsluitend gebruik van de Trillian plaat van Kodak. Deze platen garanderen de hoogste kwaliteit drukwerk en zijn standaard bestand tegen UV-inkten. De platen belichten wij zelfs met een ‘1-procents-punt’. U zult deze ook daadwerkelijk drukken. De kwaliteit wordt mede gerealiseerd met behulp van rasters tot 350 lpi, terwijl ook stochastische rasters mogelijk zijn. Als extra optie vervaardigen wij, indien gewenst, CIP-bestanden. De platen worden voor veel klanten in de machine voorzien van een Bacher ponsing.

CTF

Dagelijks belichten wij grote aantallen plano films voor (zeef)drukkerijen in Nederland. De MegaSetter Plus belicht films van heel klein tot en met het formaat 1.350 x 1.590 mm. Wij maken standaard gebruik van de Agfa films. Deze plano films zijn licht gematteerd en het betreft een iets dikkere film (0,18 mm), met als voordelen dat deze minder vervormd en ook beter vacuüm zuigt.

Wat kunnen wij voor ú doen?

top