Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Wij zeggen 'JA'

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten. "Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen ‘JA’ tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties."

Signing reclame Hoofddorp – Signing Haarlem - Unissant

Signing

Signing is een visuele manier van communiceren, die essentieel is voor de promotie van uw bedrijf. Denk daarbij aan reclameborden, spandoeken, buitenborden en beach(vlaggen). Door creatief gebruik te maken van de mogelijkheden, bent u zichtbaar aanwezig op belangrijke evenementen of langs de lijn op het voetbal- of sportveld.

Een van onze specialiteiten is de belettering van voertuigen, zelfs de kleinste voertuigen krijgen bij ons een grootse uitstraling. Denk aan het beletteren van uw bedrijfswagens, maar ook aan een bakfiets, brommer of gewone fiets. Waar u ook bent, u wordt beslist herkend.
Andere voorbeelden van belettering zijn: modelvliegtuigen, boten of andere voertuigen. Wij maken alles op schaal, van de striping tot en met registratienummers.

Autobelettering

Autobelettering en magneetborden vallen ook onder signing. Een slimme manier om op te vallen is de inzet van transportmiddelen die toch de hele dag onderweg zijn.

Hoe vaak kijkt u naar een auto waar reclame op staat? Laat zien dat u er bent en zet uw auto, bestelwagen of (bak)fiets promotioneel in; dat levert naamsbekendheid en nieuwe klanten op. Uw bedrijfsauto's zijn vaak 24 uur per dag op straat en rijden jaarlijks vele tienduizenden kilometers. Wij leveren en monteren de mooiste autobelettering en carwrapping, permanent of actiematig.

Gevelbelettering en raambelettering

Elke dag lopen of rijden vele potentiële klanten langs uw bedrijf of organisatie. Met een goede, opvallende buitenreclame zult u bij hen extra opvallen. Raambelettering, gevelborden, vlaggen, gevelbanieren, steigerdoeken, bouwborden, outdoor posters en vlaggen; met pakkende teksten en sign-oplossingen trekt u de aandacht van (nieuwe) klanten.

Beurzen

Promoot u uw bedrijf op beurzen? Ook voor de aankleding van uw beursstand draaien wij onze hand niet om. Een balie, een presentatiewand of hanging-sign u vraagt en wij leveren.

Foto’s op canvasdoek of vinyl

Particulieren en professionals zijn bij ons aan het juiste adres voor het laten printen van foto’s op canvasdoek of vinyl. Een familiefoto of andere groot formaatfoto in een etalage of thuis boven de bank trekken direct de aandacht. Kiezen voor vinyl geeft een glad resultaat, terwijl canvas structuur geeft. Wat is uw smaak? U kiest en wij zorgen voor een geweldig resultaat.

Wij beschikken over moderne, technische hoogstandjes zoals een grootformaatprinter die in één keer tot een breedte van 2,5 meter kan printen op verschillende materialen. Reclame-uitingen op presentatiewanden, billboards, beachvlaggen, stoepborden of posters geprint op grootformaat zorgen ervoor dat u opvalt.

Een doeltreffende reclamecampagne nodig? De Unissant Grafische Groep zegt er ‘JA’ tegen.

Wat kunnen wij voor ú doen?

top