Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Wij zeggen 'JA'

Rob en zijn team verzorgen dagelijks heel wat (grafische) opdrachten. "Klanten worden door ons omarmd en wij pakken al hun (grafische) uitdagingen aan. Wij denken mee en komen met een passende oplossing. Kortom, wij zeggen ‘JA’ tegen klanten. Dat onze service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit onze langdurige relaties."

Zeefdruk Haarlem – Zeefdrukkerij Hoofddorp - Unissant

Zeefdrukken

Zeefdruk is een doordruktechniek die op vrijwel ieder materiaal toepasbaar is, denk hierbij aan papier, glas, hout en stof. Ook voor moeilijk bedrukbare materialen zoals bepaalde kunststoffen, ronde glazen flessen of plastic dozen is zeefdruk bijzonder geschikt. Door de toevoeging van Nieuwenhuizen Zeefdruk & Sign heeft de Unissant Grafische Groep 45 jaar extra kennis van zaken over deze techniek in huis gehaald.

Een van de bijzonderheden van het zeefdrukken is dat ook de ‘kleur’ wit gedrukt kan worden, ongeacht de ondergrondkleur van het te bedrukken object.

Zeefdruk is een eeuwenoude doordruktechniek die tegenwoordig industrieel wordt ingezet en ook voor massaproductie wordt gebruikt. Daarmee biedt zeefdruk interessante mogelijkheden voor reclamedoeleinden op zowel grote als kleine schaal.

Stickers in alle soorten, formaten en oplagen

Wij leveren stickers in elke vorm en in alle oplagen; reclamestickers en magneetstickers, maar bijvoorbeeld ook veiligheidsstickers voor de verplichte jaarlijkse keuringen van uw machines en gereedschappen. Ook verzorgen wij oplichtende vluchtwegstickers (pictogrammen) van fotoluminescerend materiaal en verkeersborden of wegbewijzering bedrukt met reflecterende zelfklevende folie. Vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit.

Bent u al bekend met Gedomeerde (doming) stickers? Gedomeerde (doming) stickers zijn stevige stickers waarop een harslaag is aangebracht voor een luxe uitstraling. De stickers zijn kleurvast en weersbestendig en worden vaak gebruikt als onderdeel van productdesign.

Wij produceren ook lexaan-stickers, ideaal voor bijvoorbeeld bedieningspanelen. Lexaan is een slijtvaste kunststof, waarop de afbeelding wordt gedrukt waarna een lijmlaag volgt.

Zeefdruk in de kunst

Zeefdruk is van oudsher verweven met de kunstwereld. Een veelgevraagd zeefdrukobject is handgeschept papier. Denk ook eens aan een kunstwerk als magneetsticker op een ansichtkaart. Andere inspirerende zeefdrukmogelijkheden zijn afdrukken op hout, magneetfolie, metaal en plexiglas. Daarmee geeft zeefdruk aan kunst een nieuwe dimensie.

Wellicht hebben wij u aan het denken gezet. Wij informeren u graag over de oneindige mogelijkheden van zeefdrukken.

U heeft een idee, wij denken mee en voeren het uit.

Wat kunnen wij voor ú doen?

top