Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Haarscherp snijwerk met nieuwste apparatuur

Het mooiste druk- en printwerk komt pas goed tot zijn recht als ook de afwerking perfect in orde is. Snijwerk is hiervan een niet te onderschatten onderdeel. Zoals alles voert Unissant ook deze werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uit. Daarom zijn we bijzonder trots op de aanschaf van onze nieuwste digitale snijplotter, de Zünd G3 XL. In combinatie met ProCut software geeft deze apparatuur bijna ongelimiteerde mogelijkheden om vormen en materialen haarscherp uit te snijden. Hiermee kunnen we u als klant nóg meer maatwerk leveren.

De prestaties van onze digitale snijplotter
De G3-snijmachine kan volautomatisch ook niet-standaard vormen uitsnijden volgens een digitale tekening, met afmetingen tot maar liefst 2 bij 3 meter. Bovendien beschikt de snijplotter over diverse tools en messen, waardoor we uiteenlopende materialen kunnen verwerken. Vooral voor signing-projecten zijn dit aantrekkelijke opties.

Software voor kaarsrecht resultaat
De ProCut software waar ook onze digitale snijplotter op draait, integreert alle stappen in elk project. Van het voorbereiden van de snijgegevens en het slim nesten van alle handelingen tot aan het printen en uiteindelijke snijden. Dit voorkomt verspilling van materiaal en levert onder alle omstandigheden kaarsrechte resultaten op.

Wij kijken ernaar uit om alle creatieve mogelijkheden van onze nieuwste apparatuur te benutten. Hebben we u hiermee op een idee gebracht? Ook als u twijfelt over de uitvoerbaarheid? Dat zullen we nog weleens zien! We gaan graag met u in gesprek!
top