Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Even voorstellen: onze (en uw) nieuwe ordermanager

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Willem van Geest en ik ben sinds 1 juli jl. in dienst van de Unissant Grafische Groep. Ik ben werkzaam als ordermanager/calculator/verkoop binnendienst. Dus voor al uw vragen over Grafische- en Sign producties, van offerte aanvragen tot planningsvraagstukken en/of technische (on)mogelijkheden kunt u mij altijd bellen of mailen. Mocht ik, ondanks mijn jarenlange ervaring, niet direct een antwoord hebben, ga ik dáár wel voor zorgen (evt. in overleg met mijn vakkundige collega’s).

Ik heb in de ruim 30 jaar dat ik in de Grafische industrie werk, een veelzijdige ervaring opgedaan, door een aantal verschillende werkgevers met verschillende specialismen. Daardoor ben ik ook niet gauw “uit het veld geslagen” en laat ik me graag verrassen door nieuwe uitdagingen.

Het fijne van werken bij de Unissant Grafische Groep, is dat wij bijna alle specialismen zelf in huis hebben, waardoor we snel en tegen scherpe tarieven uw producties van A tot Z kunnen verzorgen. Ook vind ik het altijd erg leuk om de producties van onze klanten te volgen tijdens het gehele proces. Zo kan ik iedereen altijd snel informeren over de voortgang, en kunnen we evt. hobbels op de weg snel (laten) weg nemen.

Mocht u meer van mij, of de mogelijkheden binnen ons bedrijf willen weten, neem dan gerust contact op, en ik help u graag verder.
top