Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Even voorstellen: onze (en uw) nieuwe accountmanager

Een nieuw gezicht in de Unissant Grafische Groep, dat voor de meesten van u het eerste aanspreekpunt in onze organisatie zal zijn. Misschien heeft u Jolanda al gesproken en zo niet, dan vindt u hier een eerste introductie door haarzelf!

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Jolanda Koren en sinds 1 augustus ben ik in dienst van de Unissant Grafische Groep, in de rol van accountmanager. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de grafische sector, waar ik altijd commerciële functies heb gehad. De kans is groot dat wij elkaar snel ontmoeten. Aangezien ik een bezige bij ben, zal ik binnenkort contact met u opnemen om persoonlijk kennis te maken en uiteraard meer te vertellen over onze organisatie, uitgebreide diensten, maar nog interessanter: onze nieuwe prijsstructuur. Hierdoor kunt ook u het komende jaar meer besparen op al uw drukwerk en signing, en daarnaast ook op de relatiegeschenken en bedrijfskleding. Want zoals u weet, verzorgen wij alles. Daarom graag tot ziens!
top