Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Met nieuwe JWEI snijplotter kan Unissant klanten nog meer bieden

Bij Unissant Grafische Groep is onlangs een nieuwe JWEI snijplotter geïnstalleerd. Met de komst van deze snijoplossing is onze capaciteit en flexibiliteit behoorlijk vergroot.

Onze nieuwe aanwinst is een echte allrounder. Naast snijden kan de JWEI ook stansen, rillen en slitten. En niet alleen papier of karton, maar ook tal van andere materialen.


Jolanda Koren (buitendienst) met een selectie van proefmonsters

Zo zetten we onze snijplotter bijvoorbeeld in het maken van modellen en proefmonsters voor verpakkingen. Of zelfs voor het produceren van doosjes in kleine oplagen.

Ook voor het frontslitten van stickervellen en etiketten is de JWEI ideaal. En niet te vergeten, het aanbrengen van stansingen gaat met JWEI heel eenvoudig. Er is geen stansmes meer nodig.

De meeste producties op de JWEI zijn kleine tot middelgrote oplagen. Het grote werk doen we op de Zünd snijtafel. Door de komst van de JWEI snijplotter kunnen we onze klanten in elke gewenste oplage bedienen en daardoor nog meer bieden.

top