Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Lunch-cadeaubon bij zomerbestelling

Nu de coronacrisis voorzichtig lijkt op te lossen, willen we graag ons medeleven tonen met iedereen die er zakelijk of persoonlijk door is geraakt.

We zijn blij met de loyaliteit die we afgelopen 15 maanden van veel kanten hebben ervaren en voor het vertrouwen in de Unissant Grafische Groep. Daarom bieden we al onze relaties die tussen 15 juni en 15 augustus a.s. een reguliere order plaatsen van minimaal € 300 (ex. btw), eenmalig een LUNCH-CADEAUBON voor 2 personen aan t.w.v. € 30 (excl. btw). Deze bon kunt u inleveren bij ‘Pannenkoekhuis de Konijnenberg’ in Heemstede. Hiermee ondersteunen we ook een lokale horeca-ondernemer, waarmee het mes aan twee kanten snijdt. *Als dit niet bij u in de buurt is, dan brengen we dit bedrag in mindering op uw factuur.

Natuurlijk staat het u vrij om de cadeaubon aan een (zakelijke) relatie door te geven, als u denkt dat hij/zij deze opsteker nog beter kan gebruiken. Iemand anders blij maken dankzij uw connectie met Unissant Grafische Groep, hoe leuk is dat?

top