Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Onvermijdelijke prijsverhogingen per 14 juni 2021

Dit nieuws hadden we u liever niet gebracht, maar het is helaas onvermijdelijk. De covid-19 pandemie heeft de grafische sector flink door elkaar geschud. We leggen dit uit aan de hand van een voorbeeld: papier. Toen de eerste lockdowns en handelsbeperkingen de wereldeconomie in hun greep kregen, kelderde de vraag naar grafisch papier. Tegelijkertijd nam de activiteit van webshops exponentieel toe en daarmee de behoefte aan karton en verpakkingsmateriaal. Gevolg: een enorme prijsstijging van papierpulp en -vezels.

Inmiddels trekt de markt voor ons gelukkig weer aan, maar worden we wel geconfronteerd met forse tariefsverhogingen door onze papierleveranciers. Verwacht wordt dat dit voorlopig zo zal blijven, want e-commerce is here to stay.
Daarnaast zijn we ook bij de inkoop van vinyl en folie, offsetplaten, inkten, films en plaatmateriaal met opvallende prijsstijgingen geconfronteerd. We hopen dat u begrijpt dat wij deze tegenvallers op onze beurt moeten doorberekenen. Daarom zullen wij de onderhavige materiaaltarieven per 14 juni a.s. verhogen.

Waarschijnlijk wilt u weten wat dit voor uw situatie betekent. U vindt daarom hier een overzicht van alle prijsstijgingen. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan vooral contact op met uw contactpersoon. En vanzelfsprekend danken wij u voor uw begrip!
top