Zakelijk drukwerk Familiedrukwerk Zeefdrukken Digitaal drukwerk Pre-press Signing Printing Overig

Kleur doet iets met je

Kleur is emotie en brengt een gevoel naar boven. Kies daarom de juiste kleur(en) voor uw huisstijl en laat deze in alle reclame-uitingen terugkomen. De Unissant Grafische Groep weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent.

Unissant Grafische Groep genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland

 

Unissant Grafische Groep genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland

ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

De Unissant Grafische Groep uit Hoofddorp is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. 

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk) wordt in 2021 alweer voor de achttiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. 

De Unissant Grafische Groep is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. 

In welk klantsegment u zich ook bevindt, voor onze inzet maakt dat niet uit. Communicatie, op welk materiaal dan ook, is een vak dat u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft. De Unissant Grafische Groep (Druk- Print- en Signspecialist) weet alles over (druk)kleuren en huisstijlen en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling. Zodat u altijd en overal zichtbaar én herkenbaar bent. 

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het najaar van 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen. 

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.

top